E
Inframallien ensimmäinen projekti käynnistyy
Hae projektipäälliköksi!

 

Iloksemme voimme ilmoittaa, että rahoitus ensimmäiselle RYTV:n inframallien vakiointiprojektille on varmistumassa. Kyseessä on Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys -projekti.

Poikkeuksellisesti innokkaat vakiointikonkarit ovat luonnostelleet projektisuunnitelmaa jo alustavasti. Koska projektisuunnitelmaa on jo alustavasti hahmoteltu, rahoituksen varmistumisen jälkeen projektityö voidaan aloittaa nopeasti. Kevään tekijähaussa saimme ilmoittautumisia kiinnostuneilta tekijöiltä, mutta halukkaita projektipäälliköitä ei ilmoittautunut.

Haemme nyt siis projektipäällikköä. Tehtävään halukkaat voivat ilmoittautua torstaihin 22.9. kello 15 mennessä.  

Odotamme projektipäälliköltä kykyä viedä projektia sujuvasti eteenpäin, intohimoa aihetta kohtaan ja näkemystä projektin tavoitteista ja tuloksista. Koska RYTV:n tavoitteena on edistää koko alan yhteistyötä, projektipäälliköllä on oltava valmius monialaisen tiimin yhteistyön mahdollistamiseksi.

Projektipäällikön ensimmäisenä tehtävänä on viimeistellä projektisuunnitelma yhdessä projektitiimiläisten kanssa. Muihin tehtäviin kuuluvat projektiryhmän työn johtaminen, raportointi projektitoimistolle esimerkiksi resurssien käytöstä ja projektin edistymisestä sekä katselmointien järjestäminen.  

Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys

Projektin tavoitteena on päivittää nykyinen Inframodel ajantasaiseksi niin, että sen ylläpito helpottuu ja se mahdollistaa siirtymisen kohti IFC-formaattia. Löydät tarkemman projektiehdotuksen RYTV-hankeohjelman Projektiehdotukset kehitysvaiheeseen 2022 -liitteestä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

RYTV-hankeohjelmaterveisin,

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja

annina.lehikoinen@rakennustietomalli.fi, puh. 050 5544 720

Meeri Smolander, hankekoordinaattori

meeri.smolander@rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401

E
Raamityö RYTV-hankeohjelman projektitoiminnalle – katsaus tuloksista