E
RYTV-hankeohjelman projektialoitteen luominen

RYTV-hankeohjelman kehityksen kannalta projektialoitteiden luominen on tärkeää, sillä se mahdollistaa mahdollisuuden vastata akuutteihin KIRA-alan tietomallintamisen vakioinnin tarpeisiin. 

Tarvitsemme RYTV:n projektialoitteita kaikilta KIRA-alan toimijoilta, jotta voimme identifioida tarpeet ja luoda yhtenäistä vakiointia. Projektialoitteiteen voi jättää kuka tahansa, jolla on mielenkiintoa ja näkemystä alan kehittämisestä. Pääasia on, että olet valmis kertomaan, mihin haasteisiin projekti tuo ratkaisuja, mitkä sen hyödyt ovat ja konkreettisia toimia, joilla projekti toteutetaan. Odotamme myös, että olet valmis muokkaamaan projektialoitetta tarpeen tullen sekä osallistumaan projektiehdotuksen luomiseen.

Voit lukea enemmän projektin kulusta uutisesta RYTV-hankeohjelman projektin kulku aloituksesta julkaisuksi.

Projektialoitteen luominen

Kaikki projektialoitteet luodaan 01 RYTV aloitteet –kansioon, johon bSF:n jäsenillä on pääsyoikeus. Ethän tallenna aloitetta mihinkään kansion alakansioista. 

Projektialoitetta varten on oma mallipohja bSF Drivessa. Mallipohjan saat käyttöösi, kun luot uuden dokumentin ja valitset RYTV_Aloite_mallipohjan -templaten. 


Projektialoitteessa vastataan lyhyesti, mihin ongelmiin projekti vastaisi ja millaisia ratkaisuja, tuloksia ja hyötyjä projekti tuo.

Jos haluat ehdottaa projektialoitetta, mutta yrityksesi ei ole buildingSMART Finlandin jäsen, ladattava mallipohja löytyy uutisen lopusta. Täytetty projektialoite tulee lähettää sekä Annina Lehikoiselle että Meeri Smolanderille.  

Projektialoiteita käsitellään säännöllisin väliajoin. Jos aloite päätyy jatkoon, seuraavana vuorossa on rahoituksen haku sekä projektisuunnitelman laatiminen. Olemme projektialoitteen lähettäjään yhteydessä käsittelyn jälkeen. 

RYTV_Aloite_mallipohja.dox

RYTV-hankeohjelmaterveisin

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja
annina.lehikoinen@rakennustietomalli.fi, puh. 050 5544 720

Meeri Smolander, hankekoordinaattori
meeri.smolander@rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401E
RYTV Edelläkävijät -seminaari 3.10.2022