E
Väylävirasto RYTV-hankeohjelman rahoittajaksi

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Väylävirasto on lähtenyt mukana rahoittamassa RYTV-hankeohjelman kehitysvaihetta 85 000 eurolla. Väylävirasto on mukana rahoittamassa RYTV-hankeohjelmaa myös tulevina vuosina.  Kuten buildingSMART Finland, myös Väylävirasto haluaa luoda kestävämmän ja digitaalisen tulevaisuuden Suomelle. 

Väyläviraston sekä muiden osallistujien rahoitus mahdollistaa ensimmäisen infran tietosisältöjen vakiointiprojektin aloittamisen. Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys -projektin pääasiallisena tarkoituksena on päivittää Inframodel ajantasaiseksi. Projektin tuloksena syntyy Inframodel standardin versio 4.1.. Voit käydä lukemassa projektista lisää Projektiehdotukset 2022 -liitteestä tai Inframallien ensimmäinen projekti käynnistyy -uutisesta.

Projektipäälliköksi valittiin Juuso Virtanen Sitowiseltä, jonka tehtävänä on viimeistellä projektisuunnitelma ja organisoida projektitiimi. Projektisuunnitelma valmistuu lokakuun aikana ja tavoitteena on, että varsinainen projektityö käynnistyy heti tämän jälkeen. 

Julkaisemme uutisia myös muista rahoittajista syksyn aikana.

RYTV-hankeohjelmaterveisin,

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja

annina.lehikoinen@rakennustietomalli.fi, puh. 050 5544 720

Meeri Smolander, hankekoordinaattori

meeri.smolander@rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401E
Inframallien ensimmäinen projekti käynnistyy
Hae projektipäälliköksi!