E
InfraBIM Open 2024 – Call for Presentations on käynnistynyt!
Lähetä esitysehdotuksesi 18.9. mennessä!

Kuudes InfraBIM Open järjestetään ensi vuonna Lyonissa, Ranskassa, 29.–31. tammikuuta.

InfraBIM Openin (IBO:n) keskiössä ovat mielenkiintoiset puheenvuorot ja esitykset, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä esittelemään organisaatiosi ideoita ja toimintaa yhtenäisen vakioinnin ja infra-alan kentällä. Voit lähettää esitelmäehdotuksesi aina 18. syyskuuta asti. IBO tarjoaa loistavan tilaisuuden päästä keskustelemaan, kuuntelemaan ja verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa. Tänä vuonna Tampereelle kokoontui alan asiantuntijoita 35 maasta, ja samaa kansainvälistä tunnelmaa on varmasti tarjolla myös Lyonissa. 

Voit lähettää esitysehdotuksesi InfraBIM Open 2024 -sivujen kautta TÄÄLTÄ.

Kiinnostako sinua kumppanuus? Lisätietoja voit lukea InfraBIM Openin sivuilta TÄÄLTÄSivuilta löytyvät kumppanuuksien hinnastot ja tiedot, mitä kumppanuusluokkiin sisältää. Kumppanina saat esimerkisi logosi veistinnän materiaaleihin sekä oman ständipaikan. 

Kesän aikana kannattaa seurata InfraBIM Openin LinkedIn -profiilia. Kannattaa myös tilata tapahtuman uutiskirje, jotta saat ensimmäisenä sähköpostiisi viimeisimmät uutiset IBO 2024:sta. Voit tilata uutiskirjeen tällä lomakkeella.


sisään Uutiset
E
buildingSMART Finland infowebinaari: buildingSMART Data Dictionary
Torstaina 20.4.2023