E
Infratoimialan puheenjohtajaäänestys

Infratoimialan puheenjohtajahaku on edennyt äänestysvaiheeseen. Äänestys tapahtuu verkossa webropolin avulla ja siinä jokaisella JÄSENORGANISAATIOLLA on käytössään yksi (1) ääni. Organisaatioiden tulee siis keskustella äänestyksestä ja valita, kumpaa ehdokasta he äänestävät. Vain yksi henkilö kustakin jäsenorganisaatiosta jättää äänen. Äänestys on auki 14.9. kello 16 asti.

Infratoimialan uusi puheenjohtaja valitaan kaudelle 2022-2024.

Äänestykseen

Ehdokkaat esittäytyivät infratoimialan kokouksessa 5.9.:

   • Heidi Piiroinen / Ramboll:

     "Toimin katusuunnittelun projektipäällikkönä Rambollissa. Olen toiminut suunnittelualalla yli 10 v eri rooleissa sekä konsultin, että tilaajan puolella. Pääasiassa olen suunnitellut ja suunnitteluttanut eri kokoisia katusuunnitteluhankkeita. Lisäksi tehtäviini ovat kuuluneet erilaiset kehitystehtävät erikoisosaamisalueena tietomallinnus. Haluaisin, että tietomallinnusta ei pidettäisi enää nykypäivänä pakollisena pahana vaan luonnollisena työtapana. Edelleen eletään todella voimakkaasti paperipiirustuksien maailmassa, vaikka pyrkimys on tietomallipohjaisiin hankkeisiin. Tavoitteenani on, alalla olisi vakioidut termit ja käytännöt sekä optimoidut minimivaatimustasot eri tyyppisille hankkeille. Lisäksi toivoisin, että saisimme kehitettyä tiedon virtausta koko infran elinkaaren läpi erityisesti keskittyen rakentamisesta omaisuudenhallintaan liittyvään tiedonsiirtoon."
   • Perttu Hautala / Sitowise:

     "54 v projektipäällikkö Sitowise Rakennuttajat Oy:stä. Olen tuotannon tietomallikoordinaattori ja koulutuksen sekä oman mielenkiinnon kautta haluan viedä digitaalista rakentamista infrapuolella eteenpäin. Toiminnankehittämiseen ajatukseni on saada lisää toimijoita laaja-alaisesti koko infra-alan mukaan toimintaan."

Samassa kokouksessa valittiin infran tilaajaryhmän uudeksi puheenjohtajaksi Johanna Akkanen Turun kaupungilta sekä infratoimialan varapuheenjohtajaksi Jari Kainuvaara Novatronilta.


sisään Uutiset
E
KUTSU: Miten saamme KIRA-datan kiertotalouden kiertoradalle?