E
"Näin toimimme" glögityöpajan saldoa
mennessä Etta Melander | joulu 16, 2021

"Näin toimimme" glögityöpajan saldoa

”Näin toimimme” glögityöpaja järjestettiin 15.12. Teamsin välityksellä. Työpaja alkoi pienellä alustuksella sekä glögin keittämisellä, jonka jälkeen siirryttiin pienryhmiin. Pienryhmissä käsiteltiin teemoja ”talous”, ”kansainvälisyys ja viestintä”, ”verkosto” sekä ”toimialat”. Jokainen osallistuja pääsi työstämään kaikkia näitä teemoja.

Keskustelu oli vilkasta koko tapahtuman ajan. Verkostopuolella muun muassa organisaatiokaavion selkeyttäminen ja eri kokousten sekä toimialojen tehtävät ja sisällöt. Toimialaryhmässä puhuttiin mm. organisoitumisesta, puheenjohtajien tehtävistä sekä tiedon kulkemisesta ryhmien välillä. Kansainvälisyydestä nousi esiin esimerkiksi tiedon välittäminen buildingSMART Internationalista meille ja yleensä kansainvälisen kentän selkeyttäminen. Viestinnän puolella taas toivottiin, että bSF:n brändiä ja tehtäviä selkeytettäisiin myös ulkopuolisille. Taloudesta esiin nousi budjetointi, opiskelijajäsenyys, mistä työstä saa korvauksen ja jäsenmaksuista.

Loppukeskustelussa puhuttiin myös organisaation rajapintojen tunnistamisesta sekä siitä, että ensi vuonna voitaisiin alkaa työstämään toimialoista asteittain luopumista.

Työpajan hedelmistä koostetaan ”Näin toimimme” dokumentti, jonka on tarkoitus olla valmis loppiaisena 2022.

sisään Uutiset
# fi
E
InfraBIM Open Lyonissa 10.-12.1.
mennessä Etta Melander | joulu 15, 2021