E
Save the Date: Mitä mahdollisuuksia tietomallintaminen tuo vesihuoltolaitoksille
VVY:n ja buildingSMART Finlandin webinaari 18.11. kello 9–11

Tervetuloa kuuntelemaan, mitä mahdollisuuksia tietomallintamisen vakiointi tuo vesihuoltolle! 


Vesihuoltolaitokset ovat tietomallintamisen vakioinnissa jälkijunassa, ja esimerkiksi sanastojen vakiointi on vesihuollon kentällä melko olematonta. Digitalisaatio ja vakiointi tulevat olemaan erottamaton osa koko tulevaisuuden infra-alan kehitystä eivätkä vesihuoltolaitokset voi jäädä tämän muutoksen ulkopuolelle. Jotta voimme mahdollistaa kattavan ja onnistuneen vakioinnin, tarvitsemme laajaa yhteistyötä vesihuoltolaitosten kesken sekä laajaa ymmärrystä tietomallintamisesta. VVY:n ja buildingSMART Finlandin järjestämässä webinaarissa keskitytään tietomallintamiseen ja sen tuomiin hyötyihin juurikin vesihuoltolaitosten näkökulmasta. 

Webinaarissa kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja vesihuoltolaitosten edustajilta, buildingSMART Finlandin edustajilta sekä tietomallintamisen vakioinnin konkareilta.  Ilmoittautumislinkki ja tarkempi ohjelma tulevat lokakuun aikana. 

Webinaari on osa RYTV-hankeohjelman rahoituksenhakukampanjaa, joten se on suunnattu organisaatioiden ulkoisisten kehityshankkeiden rahoituksesta vastaaville sekä vesihuollon projektitoiminnasta kiinnostuneille. 

Tilaisuus järjestetään etänä 18.11. kello 9–11.

Tervetuloa mukaan!E
InfraBIM Open 2023 - puhujaesitysten deadlinea pidennetty